Zo veel lekkernijen bij

Onze Catering

Wij hebben de capaciteit om ongeveer 60 crêpes per uur te bakken met 2 bakplaten. Afhankelijk van Uw menu-wensen, het aantal personen, de reistijd, de uren en het tijdstip, wordt er een passende offerte gemaakt. Wij rekenen een startprijs van €30,- en bakken vanaf €4,- per persoon.
Als de baklocatie zich binnen een straal van 30 km gerekend vanaf Maastricht bevindt, brengen wij geen startprijs in rekening. Op vrije verkooplocaties, zoals braderieën, variëren de prijzen per crêpe van €3,50 tot €5,-.

Bekijk onze

Verschillende Pakketten

We hebben keuze uit 3 verschillende pakketten:

1. Standaard pakket: dit pakket omvat alle zoete toppings (uitgezonderd vers fruit) en crêpes met kaas. De kosten hiervan zijn €150/uur excl btw.

2. Uitgebreide pakket: alle zoete toppings (uitgezonderd vers fruit) en alle hartige toppings. Dit pakket kost €160/uur excl btw.

3. Luxe pakket: compleet pakket met crêpes voorzien van alle toppings (let op: verse aardbeien alleen in seizoen) De kosten van het luxe pakket zijn €170/uur excl btw.

Lees ook onze

Praktische tips

Wij hebben altijd gerekend met een uurtarief (er kan ook een half uur worden berekend).
De baktijd is een beetje afhankelijk van de wensen; zijn de crêpes het hoofdmenu, of worden de crêpes genuttigd als toetje? Mocht het wenselijk zijn enkel voor het toetje te komen, dan is 1 uur bakken voor 30 personen voldoende. Als men graag wil dat de crêpes als hoofdgerecht worden genuttigd, dan zal je langere tijd aan het bakken zijn, omdat niet iedereen vol zal zitten na 1 à 2 crêpes.

Boek onze Foodtruck

Tot snel!


  Openingstijden

  Ma – Vr : 09:00 – 18:00
  Za / Zo : 10:00 – 18:00

  Telefoon

  +316 25124171

  E-mail

  info@crazycrepes.nl

  2019  CRAZY CREPES


  Contact

  Laat een bericht achter voor onze bakkers